Ons verhaal

Caption

Wat je uit verse zwammen, groenten en kruiden haalt?

Dat ligt er maar aan wat je erin stopt. Hoe je de bodem voedt, welk zaad je kiest, hoe je de gewassen combineert en hoeveel tijd je neemt. Want alleen als je pas oogst als alle vitaminen aan boord zijn, krijg je krachtpatsers aan tafel.
Barstensvol voedingsstoffen, smaak en stevigheid. Als je daar ook nog eens een flinke scheut bezieling aan toevoegt, eet je niet alleen heel lekker, maar voel je ook hoe een gezonde wereld stapje voor stapje binnen ons bereik komt.

Proef je 't?

Lees verder

We zijn gewoon begonnen...

Na jaren dromen en fantaseren en studeren...zijn we uiteindelijk gewoon begonnen. Hier, om de hoek: een weiland wakker gekust, een akker bewerkt, een voedselbos gestart. De natuur laat ons onze gang gaan en wij helpen haar een handje. We voeden de bodem, richten water, gutsen bakken met aandacht en sloten vol liefde.

Lees meer

Caption

En weet je wat nou zo mooi is?

Als je weer gaat telen zoals vroeger, zonder kunstspul en dichtbij, komen we ook zelf weer dichterbij elkaar. Zo kweken we zwammen met stro en broed én op zaagsel en koffiedik van de buren – altijd goed voor een praatje. Bezorgen we zoveel mogelijk bestellingen op de fiets en fluisteren we chef-koks meteen even in wat onze microgroenten nou zo bijzonder maakt. Ook verwerken we oogst van collega-telers uit de buurt, met bijvoorbeeld krachtige bouillon van kaasjeskruid, engelwortel en zevenblad als resultaat. Dat klinkt gezellig – en dat is het ook – en het verhoogt de opbrengst van ons landschap.

We kiezen voor gezond & duurzaam voor jaren, en stiekem raken we elke dag meer verbonden met elkaar.

Lees meer

Caption

Onze Zwammerij

We zijn gek op schimmels. Niet alleen als verbindend en voedend netwerk in onze bodem, maar ook op ons bord. En daarom kweken we paddenstoelen. Met ons ambachtelijk proces streven we naar de hoogste culinaire en medicinale kwaliteit. Dat zie je en dat proef je. Gewoon lekker genieten, met alle zintuigen!

Lees meer

Caption

Ons team

Graag stellen we ons team binnenkort uitgebreider aan je voor.

Lees verder